Tekenwerk

Door mijn jarenlange ervaring als Retail tekenaar gecombineerd met mijn eerdere werkzaamheden als bouwkundig tekenaar ben ik in staat om u op veel gebieden wat betreft bouwkundige zaken en retail verder te helpen.

Het betreft zaken zoals:

Hiervoor maak ik gebruik van Autocad, waar ik al vele jaren mee werk. Daarom kan ik u snel en accuraat helpen bij uw vraag om tekenwerk, immers is een goede en duidelijke tekening onmisbaar op de werkvloer.

Een goede tekening begint bij een goede basis. Ik ben in staat om een pand voor u in te meten en de bestaande situatie eerst in kaart te brengen. Daarna ga ik samen met u aan tafel zitten om een voorlopig ontwerp te maken die volledig aansluit bij uw wensen. Hierbij kijk ik natuurlijk eerst wat de mogelijkheden van het gebouw zijn; wat is bouwkundig mogelijk en is uw ontwerp logisch qua inrichting, zijn er andere (betere) mogelijkheden, indien u reclame wilt aanbrengen aan de gevel, wat zijn dan de eisen van de diverse gemeentes, hoe zit het met vluchtwegen en brandblusvoorzieningen, welke vergunningen zijn er noodzakelijk om uw plan uit te voeren?

Allemaal vragen die aan bod kunnen komen en waar ik u mee kan helpen.

Uiteindelijk wordt er een definitief ontwerp gemaakt en als alle laatste puntjes duidelijk zijn, is de uitvoeringstekening een feit en kunt u aan de slag.

Een aantal opdrachtgever waar ik voor gewerkt heb, zijn:

Kortom: zoekt u een tekenaar die u snel verder kan helpen, die kwaliteit levert tegen een zeer betaalbare prijs, die gelooft in het begrip “afspraak is afspraak”, dan heeft u die gevonden.

Is uw interesse al geprikkeld?