Tekenwerk

Een goede tekening begint bij een goede basis. Ik ben in staat om een winkel of woning voor u in te meten volgens de NEN 2580 en de bestaande situatie eerst in kaart te brengen. Daarna ga ik samen met u aan tafel zitten om een voorlopig ontwerp te maken die volledig aansluit bij uw wensen. Hierbij wordt natuurlijk gekeken naar de mogelijkheden van het gebouw; wat is bouwkundig mogelijk en is uw ontwerp logisch qua inrichting, zijn er andere (betere) mogelijkheden, indien u reclame wilt aanbrengen aan de gevel, wat zijn dan de eisen van de diverse gemeentes, hoe zit het met vluchtwegen en brandblusvoorzieningen, welke vergunningen zijn er noodzakelijk om uw plan uit te voeren?

Allemaal vragen die aan bod kunnen komen en waar ik u mee kan helpen.

Voor welke werkzaamheden qua tekenwerk kunt u bij mij terecht:

  • Inmeten en uitwerken bestaande situatie winkel of  woning
  • Aanvragen bouwvergunning met het daarbij behorende tekenwerk
  • Advies over bouwbesluit
  • Het uitwerken van winkelconcepten tot uitvoeringstekeningen
  • Het aanvragen van vergunningen voor reclame-uitingen op winkels
  • Het aanvragen van een gebruiksmelding

Een aantal opdrachtgevers waar ik voor gewerkt heb, zijn onder andere Scotch & Soda, T-Mobile, The Bodyshop, Bever, Leonidas en The Sting.

Kortom: zoekt u een tekenaar die u snel verder kan helpen, die kwaliteit levert tegen een zeer betaalbare prijs, die gelooft in het begrip "afspraak is afspraak", dan heeft u me gevonden.

NTJ-advies logo
Bel ons
06-28 50 87 21
Adres
Esdoornlaan 26, 4921 DV Made
Bereikbaar
Maandag - vrijdag 8.30 - 17:00